Taitoluistelukoulu

Huom! Ilmoittautumislomake täytyy olla täytettynä ennen harjoituksiin saapumista. Voitte käydä kokeilemassa harrastusta kerran ilmaiseksi!
Ryhmän ikäraja on suuntaa-antava.

Taitoluistelukoulu on Outokummun Taitoluistelijoiden järjestämää matalankynnyksen harrastamista pienille lapsille, jotka vasta totuttelevat luistimiin ja opettelevat luistelun alkeita.  Ryhmä on suunnattu 3-6 vuotiaille vasta-alkajille. 

Taitoluistelukoulussa luistelijat kehittävät perusluistelutaitojen lisäksi tasapainoa, koordinaatiokykyä, sekä kaikissa luistelulajeissa tärkeänä osa-alueena olevaa teränkäyttöä, eli kaarityöskentelyä. Tämän vuoksi taitoluistelukoulu antaa hyvät valmiudet taitoluistelun lisäksi myös muihin jäälajeihin. 

Taitoluistelukoulusta on mahdollisuus siirtyä myöhemmin seuramme harraste- ja kilparyhmiin. Uskomme oppimiseen leikin ja hauskanpidon kautta!

Miten taitoluistelukoulu eroaa normaalista luistelukoulusta?

Taitoluistelukoulussa luistelijat kehittävät perusluistelutaitojen lisäksi tasapainoa, koordinaatiokykyä, sekä kaikissa luistelulajeissa tärkeänä osa-alueena olevaa teränkäyttöä, eli kaarityöskentelyä.
Tämän vuoksi taitoluistelukoulu antaa hyvät valmiudet taitoluistelun lisäksi myös muihin jäälajeihin. Taitoluistelukoulusta on mahdollisuus siirtyä myöhemmin seuramme harraste- ja kilparyhmiin.
Uskomme oppimiseen leikin ja hauskanpidon kautta!